Wij zoeken nog mensen die iets willen bijverdienen, contacteer ons gerust voor meer info!

Waar kun je onze glitterwijn van 'The Magic Dreamline' kopen?

Verkooppunten Ci-Midrinks

Ons assortiment sprankelende wijnen zijn te verkrijgen in:

België:

'Chocolat' - Kerkstraat 58 te Lommel

'Prik&Tik' - Lommelsesteenweg 23 te Leopoldsburg

'Prik&Tik' - Weertersteenweg 386 te Molenbeersel

'Koperbrau' - Jagersweg 30 te Meerhout

'Drinxit' - Ophovenbosstraat 44 te Oudsbergen

'Prik&Tik' - Hondeskuilstraat 22 te Genk

't Katerke' - Vorstse  Baan 39 te Laakdal

'Beauty & Queens' - Perrestraat 10a te Serskamp

 

Nederland:

'Kijk op Drank' - J. A. van der Goeskade 1, 4461 BH Goes

 

Ons assortiment Cocktail flessen zijn te verkrijgen in:

'Beauty & Queens' - Perrestraat 10a te Serskamp

of via proefsessies aan huis (mailen voor afspraak)

of bij Ci-Mi Drinks zelf (mailen voor afspraak)

 

Ons assortiment Mocktail flessen zijn te verkrijgen in:

'Beauty & Queens' - Perrestraat 10a te Serskamp

Via proefsessies aan huis (mailen voor afspraak)

of bij Ci-Mi Drinks zelf (mailen voor afspraak)

Glitter cava mocktail cocktails koop je hier

Neem hier contact met ons op

Wil je een verkooppunt worden van de sprankelende glittercava, mocktails en cocktails van Ci-Mi Drinks? Maak je klaar om je klanten een unieke en glamoureuze drankervaring van 'The Magic Dreamline' te bieden!

Bij Ci-Mi Drinks geloven we in het creëren van hoogwaardige en onderscheidende drankjes die zorgen voor een blijvende indruk. Onze glittercava, mocktails en cocktails zijn met zorg samengesteld door ervaren mixologen en worden gekenmerkt door hun verfijnde smaken en visuele aantrekkingskracht.

Als verkooppunt van Ci-Mi Drinks krijg je toegang tot ons uitgebreide assortiment van sprankelende dranken van 'The Magic Dreamline'. Onze glittercava brengt een extra touch van glamour naar elke viering, terwijl onze mocktails en cocktails zorgen voor verfrissende en smaakvolle opties voor gasten die geen alcohol drinken of voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en levendige smaakbeleving.

Door een verkooppunt te worden van Ci-Mi Drinks, krijg je niet alleen de mogelijkheid om onze heerlijke drankjes aan te bieden, maar ook om te profiteren van onze ondersteuning en expertise. We voorzien je van gepersonaliseerd advies om je te helpen bij het succesvol op de markt brengen van onze producten in jouw winkel of horecagelegenheid.

Als verkooppunt van Ci-Mi Drinks geniet je van de voordelen van het aanbieden van premium drankjes die klanten aantrekken en een onderscheidend element aan je assortiment toevoegen. Onze producten van 'The Magic Dreamline' zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende consumenten die op zoek zijn naar unieke en kwalitatieve drankjes.

Word een verkooppunt van Ci-Mi Drinks en bied je klanten een sprankelende en onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om onze glittercava, mocktails en cocktails van 'The Magic Dreamline' aan te bieden in jouw winkel of horecagelegenheid. Samen kunnen we een ongeëvenaarde drankbeleving creëren die jouw klanten keer op keer zal verleiden.