Shake me to wake me!

Hi, ik ben Mike!

Jaren geleden wilde ik mijn favoriete drank van 'The Magic Dreamline' bestellen. Toen ik hoorde dat mijn geliefde glitterwijn niet beschikbaar was, besloot ik om contact op te nemen met de producent van 'The Magic Dreamline' in Spanje om zelf importeur te worden. Ci-Mi Drinks werd geboren!

 

Met veel liefde voor een gezellig feestje help ik mensen met het creëren van de ideale vibe, ontwerp ik een aanbod op maat en organiseren we daarnaast ook nog homeparty's. 

 

mike van ci-mi drinks glitterwijn importeur belgie

Onze Visie

Met Ci-Mi Drinks streven we ernaar elke klant een prachtige ervaring te geven. Dat kan zijn op een feest, maar ook gezellig bij iemand thuis. Onze dranken kunnen worden ingezet bij zowat elke feestelijke gelegenheid, en met de verschillende kleuren en soorten is er voor iedereen wel iets lekkers bij. 

Met Ci-Mi Drinks richten we ons naar zij die net iets extra's aan hun feestje toe wensen te voegen. Soms mag het wel iets specialer, en dat weten wij. We denken met onze klanten mee van A tot Z en werken zelf een uniek product uit indien dit gewenst is. Denk hierbij aan passende gastencadeau's of relatiegeschenken, geheel op maat.